WIJ ZIJN VECO ZUIVEL

timeline_pre_loader

1997

Ruud van Rouwendaal en zijn zoons, die zich later bij het bedrijf voegden, ontwikkelden zich als nieuwsgierige ondernemers met kennis en respect voor mens, land, dier en zuivel. Biologisch avant la lettre. In 1998 namen zij, als één van de eersten, de officiële stap naar biologisch. In die tijd uniek, maar gezien de ontwikkelingen op de Vicariënerf niet meer dan logisch.

2007

Veco Zuivel sluit meerdere contracten met grote Nederlandse retailketens, waarmee 87% van de supermarkten producten van Vecozuivel in het schap hebben opgenomen.

2009

Door de groei ontstond op de boerderij meer behoefte aan productie- en opslagcapaciteit. De grens van de uitbreidingsmogelijkheden op de Vicariënerf was bereikt. Een verhuizing naar Zeewolde, op 1 juni 2009, maakte het mogelijk om uit te breiden volgens de hoge biologische standaard die de Van Rouwendaals hadden gezet.

2016

Veco Zuivel introduceert verse zuivel met een verbeterde houdbaarheidsdatum. In hetzelfde jaar vervult Veco Zuivel ook een voortrekkersrol door gebruik te maken van biobased verpakkingen incluis dito dop.

biobased

WAAROM VECO ZUIVEL?

VAKMANSCHAP SINDS 1974

Veco Zuivel is al jarenlang de specialist in de productie en ontwikkeling van zuivelproducten.

OPLOSSINGSGERICHT

Onze state-of-the-art zuivelfabriek helpt u op weg, ook bij complexe vraagstukken.

SNEL SCHAKELEN

Door onze korte communicatielijnen bent u gegarandeerd van een snelle afhandeling.

ACTIEF IN HEEL NEDERLAND

Bij Veco Zuivel hebben we een compleet en gevarieerd portfolio waarmee we de retail in Nederland en daarbuiten kunnen bedienen.

ONS BEDRIJF IN FOTO'S

Meer weten over ons bedrijf?