private label vecozuivel

WAAROM VECO ZUIVEL?

VAKMANSCHAP SINDS 1974

Veco Zuivel is al jarenlang de specialist in de productie en ontwikkeling van zuivelproducten.

OPLOSSINGSGERICHT

Onze state-of-the-art zuivelfabriek helpt u op weg, ook bij complexe vraagstukken.

SNEL SCHAKELEN

Door onze korte communicatielijnen bent u gegarandeerd van een snelle afhandeling.

ACTIEF OVER DE HELE WERELD

Van Nederland tot China, van halal tot kosher. Onze werkwijze is grenzeloos.

Uw topkwaliteit huismerk

Zuivel is maatwerk. Veco Zuivel is voor meerdere internationale retailorganisaties actief als private label leverancier.

Klanten blijven ons trouw omdat ze weten dat we erop gebrand zijn hen volledig te ontzorgen. Van een product op maat, tot de verpakkingen en het transport. Wij leveren zuivel zoals u dat wilt.

Als betrouwbare business partner garanderen we u stipte leveringen, een constante kwaliteit en scherpe prijzen.

Private Label-plan van Veco Zuivel

 • 1. Startbijeenkomst inplannen

  Een Private Label-verzoek wordt voorafgegaan door een oriënterend gesprek met een van onze sales managers. Na overeenstemming tussen beide partijen worden de gewenste specificaties uitgewisseld. Het is belangrijk dat Veco Zuivel al vroeg in het proces op de hoogte is van alle specifieke behoeften. De minimale productieafname verschilt per product en verpakkingstype.

 • 2. Order uitwerken

  Zodra alle benodigde informatie is uitgewisseld, voorziet Veco Zuivel de klant van verschillende productsamples. Zowel nieuwe als oude recepturen kunnen worden gebruikt. Ook doet Veco Zuivel in dit stadium een voorstel met verpakkingsmogelijkheden. Het aanbrengen van unieke labelmaterialen is mogelijk vanaf een specifieke ordergrootte.

 • 3. Verpakking ontwerpen

  Als er een akkoord is over de specificaties, de receptuur en de verpakkingsvorm, wordt het design van de verpakking samen afgestemd. Veco Zuivel kan ook de vormgeving op zich nemen. Daarvoor werkt Veco Zuivel nauw samen met een gerenommeerd designbureau voor consumentenverpakkingen, met jarenlange internationale ervaring. We kunnen uiteraard ook bestaande designbureaus van klanten ondersteunen bij de opmaak.

 • 4. Productie opstarten

  Nadat de klant de receptuur heeft goedgekeurd en de verpakking gedrukt is, wordt de eerste productie opgestart. Dit proces wordt bijgestaan door meerdere gekwalificeerde productiemedewerkers, wat resulteert in een eindproduct dat overeenkomt met de kwaliteitsstandaarden van de klant.

 • 5. Logistiek afwikkelen

  Veco Zuivel biedt de mogelijkheid het transport richting afnemers te verzorgen. Klanten kunnen uiteraard ook gebruikmaken van hun eigen logistieke netwerk.

Meer weten over onze private label oplossingen?